2011. május 20., péntek

Utolsó

napok az iskolában, különösen Sámuelnek. Hamar eltelt ez a tanév is. Kezdődik az izgulós időszak, az érettségi, majd az egyetemre felvételi. Mintha csak most ment volna az első osztályba. Tizenkét év telt el azóta. Jonatán ma iskola kiránduláson van, az ötödik osztályosokat vitték(négy osztály) a medve barlangba, ahova nagyon vágyott. Az Úr vigyázzon rájuk.

3 megjegyzés:

Elisabeth írta...

Szia Jutka,
Jó ideje figyelemmel kísérem bejegyzéseid, ezen keresztül az életed mely mindig annyira kedves , természetes volt számomra. Ugyanaz a vezérigénk ezen a héten...ez is és sok más összeköt veled. Szeretettel gondolok Rád és imádkozó szívvel kísérem bejegyzéseid..Az évek telnek, gyermekeink nőnek..jó látni fejlődésüket. Hálás vagyok nagyon a máért, a mostani időszakért! Majd egyszer bővebben is kifejtem..sajnos nekem még nincs blogom, csak a facebookon írogatok..de nemsoká megadatik , hogy húgomhoz repüljek egy hétre, hiszem sikerül az ő segítségével egy blogot létrehozni..és akkor már te is olvashatsz felőlünk..addig is sok sok puszit küldök neked. Az Úr áldjon titeket! Erzsike, Szlovákiából.

Gogyan Eva írta...

AMMEN

Kiss Judit írta...

Erzsike,
örülök, hogy itt jársz nálam. Ahogy olvastam a megjegyzésed sok kedves pillanat jut eszembe. Többek között egy hargitai ifi táborozás. Utoljára a Tahi táborban a hosszas beszélgetés veled.
Minden munkádban áldjon meg az Úr téged/titeket.