2011. február 28., hétfő

Missziós úton

voltunk a tegnap.

A gyülekezet ének és zenekara együtt utaztunk tegnap reggel Lónára. Autóbusszal mentünk, néhány kocsi is jött, mert nem fért mindenki a buszba. Az énekkar és a zenekar szépen szolgált, több bizonyság tevés is volt, hiszem minden az Úr dicsőségére szolgált. Nagy szeretettel fogadtak a lónai testvérek. 

Sok kedves régi barát és ismerőssel találkoztunk, beszélgettünk.  Hazainduláskor megható  volt a férjem és Győző baráti elköszönése. Margittán szomszédok voltunk, sokat misszióztak együtt, most újra az Isten hatalmas erejét és munkáját lehet látni életében.   

Az úton hazafelé is annyira jó volt nem érezve a fáradtságot, sokat énekeltünk. Hála az egész napért a szolgálatokért, az isteni oltalomért.

Ma temetés lesz, úgyhogy tovább folytatódnak a szolgálatok, amit önzetlenül tesznek az ének és zenekar tagjai.  Vendégeket várunk ma. 

6 megjegyzés:

Boriska írta...

Felejthetetlen napunk volt a tegnap,sok lelki aldasban volt reszunk.Ereztem a mennyorszag eloizet, a Foldon, mar jobb nem is lehet, mindenert az Ure legyen a Dicsoseg !!! Szeretettel Boriska Lonarol !!!

Névtelen írta...

Gondolatban en is ott voltam. Hala mindenert. Koszonom imaitokat Gy-ert!
...egy kis gyerek evekig imatkozott az edesapjaert, hogy megterjen. Miutan apja megtert minden nap halat adott erte. Az edesanyja azt mondta, most mar nem kell minden nap halat adni ezert. A gyerek ra ezt felelte: legalabb annyi evet halat adok, mint amennyit kertem, hogy Isten konyoruljon rajta...
Most en is ugy vagyok, es varom VISSZA MIND SION FOGLYAIT!( ezt Boriskanak is irom, es Annusnak)
Orommel gondoltam a Z es Gy talalkozasara is. Kulon koszonom Z nek.
Szeretettel
Johanna.

Tündi Daika írta...

nagyon gyonyoruek ezek az orhideák! Mi a titka, hogy ilyen szépek? Legujjab hobbynk az orhidea gyűjtés, most még nagyon szépek, csak nem tudjuk hogy fog.e ujra virágozni, ha már egyszer elnyilt? Ugy láttam nagy virág szakérto vagy, nagyon megtisztelo lenne, ha egy néhány tanáccsal ellátnál... email cimem: dajkatundi2004@yahoo.com

Gyöngyi írta...

Nagyon jó volt az együttlét!

Névtelen írta...

Vasarnap en is lelekben otthon(lonan)voltam!Hala minden szolgalatert,az imameghallgatasert!Hala a hazaerkezettekert...de kitartast az imaban tovabbra is azokert akiket hazavarunk!!!(nagyon tanulsagos a pelda amit hugom,Johanna irt a megjegyzesben:koszonom!)...Es a KIS csalad szuletesnaposait szeretettel koszontjuk:BOLDOG SZULETESNAPOT MINDEN UNNEPELTNEK!!!AZ UR ALDJON TITEKET!(toth anna)

Kiss Judit írta...

Nekünk is nagyon jó volt veletek lenni vasárnap.