2010. november 17., szerda

Arról

beszélgettünk hétfő este a lányokkal,  hogy hogyan időzít Isten.

Ma megint azt tapasztaltuk, hogy Isten időzítése számunkra egy csoda volt. Kitalálni, egyeztetni sem lehetne, ahogy Isten dolgozik. Nahát ezért Hatalmas Ő. Örültünk neki, mert Kolozsváron bejutni egyik másik orvoshoz, professzorhoz nem egyszerű dolog. De nekünk az volt, mert Isten nagyra tárta előttünk az ajtót. Nem a mi érdemünk. A gyomortükrözés kissé megviselte Jonatánt, pihenni óhajt. Minket kiküldtek, tolmácsot hívtak neki, úgy végezték. Mikor behívtak és meglátott bennünket azt mondta, hogy soha többet nem engedi, hogy lenyomják a torkán azt a csövet. Nem csodálom. Szívesen vállaltam volna helyette, de nem lehet. Majd egy másik orvosnál is jártunk, még nem tisztázott egészen a diagnózis. 

5 megjegyzés:

Márta-Zsófi írta...

Szegényke, nagyon sajnálom. Nekem tüdőtükrözésem volt gyerekkoromban, nem egy nagy élmény...Kívánom, hogy mielőbb kiderüljön hogy mi a gond és kezelődjön.

Borzási Márta írta...

Ettől féltettem magamban Jonathánt! Sajnálom, hogy át kellett élje. Teljesen egyet érzek vele, ismerős számomra is ez a művelet. Gyógyulást kívánok!

Névtelen írta...

Nagyon sajnalom,meg hamar kiprobalta ezt a rossz elmenyt...nekem is 3x csinaltak mar gyomortukrozest(eleg kibirni)!...Kivanok Jonatannak mielobbi gyogyulast,nektek sok erot mellette lenni es batoritni ot!!! Imadkozunk ertetek!!!(toth anna)

Gogyan Eva írta...

Jutka edes bizzunk Istenbe,mert ebbol is a jot hozza ki a szamotokra,mivel szeretitek OT

Kiss Judit írta...

Köszönjük, hogy gondoltok ránk.

Márti, szívesen konzultálnék egy kicsit a férjeddel Efivel....